Mijn naam is Nelke Dortmans- van den Oever en ik kom uit het mooie Brabant waar ik al heel mijn leven woon en inmiddels samenwoon met mijn vrouw en drie honden Bobby-Rex-Pluto.

Ik ben opgegroeid in een landelijke omgeving met allerlei dieren om me heen; honden, katten, paarden, konijnen, hamsters, kippen, schildpadden etc. Ik hou van de natuur en van dieren, daar word ik echt gelukkig van. 

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik besloten om te stoppen met dromen en te starten met het waarmaken van die dromen.

Ik wilde altijd al niets liever dan werken met honden maar voor ik deze sprong ging maken wilde ik me hier goed op voorbereiden en wilde ik er natuurlijk eerst alles van weten! Ik heb me daarom destijds direct aangemeld voor de opleidingen ‘honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters deel 1 & 2’.

Waarom Anniek Winters? Omdat het werkt! 

Gedurende de opleidingen kreeg ik iedere dag meer de bevestiging dat dit is wat ik wil doen, dat hier mijn echte passie ligt. Dit werd gestimuleerd door  Anniek Winters als ondernemer maar ook de visie die ze uitdraagt en de methode door haar ontworpen waar ik me volledig in kan vinden. Ik voel me dan ook vereerd dat ik nu een onderdeel mag zijn van haar bedrijf.